Nový manažer NT

28.06.2012 23:54

Hlasování na post manažera NT bylo ukončeno. Vybrat jste si mohli ze dvou kandidátů - Lords of Apocalypse Kolín a Nidabago. Každý kandidát představil svůj program, jak by chtěl vést NT a jejich cesty, jak vést národní tým, jsou lehce odlišné.

Lordi chtějí spolupracovat se všemi aktivními manažery, kteří se pohybují na fóru a nechtějí mít pevně stanovené pomocníky.

Nidabago naopak rovnou představil svůj realizační tým, s kterým by chtěl spolupracovat a vést NT. Chtěl by dosáhnout slušných výsledků a pozvednout národní fórum, které upadá.

 

V samotném hlasování zaujal více manažerů program Nidabaga, který získal o pouhých 6 hlasů více než jeho soupeř. Hlasování se ale zúčastnilo pouhých 48 manažerů, což je poměrně smutné, když je v České republice zaregistrováno přes 3 500 tisíce manažerů. Ano, dejme tomu, že nějakých 500 (což si myslím, že je hodně nadsazené) hlasovat nemohlo. Ale i kdyby to nadsazené nebylo, tak není možné aby dalších necelých 3 000 manažerů bylo neaktivních! Tento fakt je hodně smutný, ale potvrzuje pouze současný stav fóra, které navštěvuje jen pár stejných lidí. No uvidíme, cílem nového manažera NT je i pozvednutí aktivity na fóru a zájmu o nároďák, tak věřme, že se mu to podaří, třeba i s naší pomocí.

Novým manažerem NT se tedy stává Nidabago!!! Gratulujeme a přejeme výborné výsledky.